Saturday, March 23, 2013

BORONG MURAH: SHISEIDO MASK READY STOCK!

BORONG MURAH: SHISEIDO MASK READY STOCK!

Hai semua! Harini nak share 1 produk yang memang best! SHISEIDO MASK! wowww memang best! Pernah try tak? Mampu menarik kotoran di muka taw. So sesiapa yang ada masalah blackhead or whitehead di muka tu memang elok sangat-sangat lah korang try produk ni!

Harga? MAMPU MILIK!




Wajah Bersih Bebas Pigmentasi & Minyak Berlebih Dengan Shiseido Black Mud Mask.

Sangat sesuai buat anda yang terlalu sebok dengan aktiviti harian. Masker ini sangat mudah digunakan dan sudah tentu selamat dan berkesan!

Shiseido Black Mud Mask diperbuat daripada lumpur yang ada di dalam laut dalam, kaya mineral dan bahan semulajadi. Shiseido Naturgo Mud Mask juga sesuai untuk semua jenis kulit, termasuklah untuk kulit sensitive. Ianya sangat bagus digunakan sebelum make up...

Manfaat Shiseido Black Sea Mud Mask (Masker Lumpur)
  • Berkesan menghilangkan bintik hitam / pigmentasi 
  • Sangat sesuai untuk kulit sensitif
  • Meminimakan pori-pori
  • Mengangkat sel kulit mati
  • Mencegah minyak berlebih
  • Sesuai untuk kulit berminyak

Cara Pakai Shiseido Black Sea Mud Mask (Masker Lumpur)
  1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, dan keringkan
  2. Oleskan Shiseido Black Mud Mask ke seluruh wajah (Hindari kawasan sekitar mata, kening dan bibir)
  3. Tunggu hingga kering (25 minit ~ 30 minit)
  4. Tarik secara perlahan dari bawah ke atas
  5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu

Untuk hasil yg terbaik, cuba steam dulu wajah anda sebelum menggunakan masker ini. Kaedah yg anda boleh buat, isi besen kecil dengan air mendidih, lalu arahkan wajah ke wap air tersebut skitar 5-10 minit. Lap peluh hingga kering kemudian baru oleskan masker. Mudah bukan? :)

PRICE:
RM1.50/pcs
RM50/50pcs
RM80/100pcs

HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS.
KOS POS BERDASARKAN BERAT.

TEMPAHAN:
SARA 016-6399721 / 013-4455972



No comments:

Post a Comment